MENU

Voorgerechten - Entrées

Soep van de dag 4,00
Potage du jour  
Authentieke Oostendse vissoep met z’n garnituur Noordzee 10,00
Soupe de poissons authentique d’Ostende avec sa garniture  
Gerookte Noorse zalm met peterselie en toast 14,00
Saumon norvégienne fumé avec persil et toast   
Fijne parmaham met zongerijpte meloen en porto 14,00
Jambon de parme avec melon mûri au soleil et porto   
„Graved lachs” Gemarineerde rauwe zalm met mosterd-dille saus 15,50
„Graved lachs” Saumon marinés avec saus moutarde à l’aneth   
Garnalensalade Noordzee  13,50
Salade de crevettes  
Zeeuwse Oesters 6 stuks 16,50
Huîtres de Zélande 6 pièce  
Kaaskroketten met groentjes vegi 9,50
Fondue parmesan avec des légumes  
Garnalenkroketten van Noordzee grijze garnalen Noordzee 12,50
Croquettes des crevettes grises de la mer du Nord  
Scampi look     14,50
Scampis à l’ail   
Gegratineerde Sint Jacobs nootjes in witte wijnsaus Noordzee  15,50
Coquille St.Jacques gratinés au sauce vin blanc  
Wijngaard slakken 14,50
Escargots de Bourgogne  
 
Wij werken met dagverse producten gelieve ons te verontschuldigen indien er iets niet meer voorradig is.
Nous travaillons avec des produits frais.  Excusez-nous si quelque chose est en rupture de stock.
 
Vis - Poissons
 
Zacht gegaarde rogge vleugel met blanke boter, kappertjes en natuuraardappelen Noordzee 20,00
Raie pochée au beurre blanc et pommes nature  
Op het vel gebakken IJslandse kabeljauwfilet met tartaar en een fris slaatje 22,50
Filet de cabillaud Islandaise avec tartare et salades  
Kabeljauw  “ Op Oostendse wijze ” 28,00
Cabillaud  “ Ostendaise “  
Noorse zalmfilet à la plancha met een fris slaatje - bearnaise  winter periode!! - zure room en pesto  zomer periode!!  20,50
Filet de saumon Norvégienne à la plancha et salade - bearnaise  période d’hiver - crème fraiche et pesto  période l’été  
Gebakken Noordzeetong Noordzee Dagprijs
Sole meunière Prix du jour
Gegratineerd Oostends vispannetje Noordzee 21,50
Gratin de poissons “ Ostendaise”
 
Staartvis met parmaham en saus van gebroken witte pepersaus Noordzee 26,50
Lotte au jambon de parme et sauce au poivre  
Gebakken paling met tartaarsaus 22,50
Anguille meunière et sauce tartaar   
Paling in de room 24,50
Anguille à la crème   
Paling provençal 24,50
Anguille provençale  

Schaal en Schelpdieren - Crustacés et Coquillages

Tomaat met grijze garnalen Noordzee  21,50
Tomates aux crevettes  
Mosselen natuur 21,00
Moules natures   
Mosselen witte wijn 23,00
Moules au vin blanc   
Mosselen provencaal 23,00
Moules provencales   
Mosselen van het huis (curry-room-look-witte wijn) 25,00
Moules maison(curry-créme-ail-vin blanc)  
Gamba gegrild 20,50
Gambas grillés  
Gamba look 21,50
Gambas à l’ail  
Gamba l’ Apéro 22,50
Gambas l’ Apéro  

Pasta - Pates

Tagliatelle met verse zalm 19,50
Tagliatelle au saumon frais   
Tagliatelle met parmaham en verse ananas 19,50
Tagliatelle au jambon de parme et ananas   

Salades - Salades

Salade van Sint Jacobs nootjes en scampi met vinaigrette 20,00
Salade de coquilles St.Jacques et scampis et sa vinaigrette  
Salade l’ Apéro (gerookte zalm-grijze garnalen-gamba) 22,00
Salade l’ Apéro (saumon fumé-crevette grises-gamba)  
Griekse salade met feta, olijven en zongedroogde tomaat. vegi 16,50
Salade grecque aux feta, d’olives et tomate séchées  

Onze salades worden geserveerd met frietjes - Notre salades ont été servis avec des frites

Vlees - Viande

Steak tartaar 18,50
Filet américain garni  
Rumsteak natuur “Chateau Briand” 18,50
Rumsteak nature “Chateau Briand”   
Rumsteak champignon “Chateau Briand” 21,00
Rumsteak champignons “Chateau Briand”   
Rumsteak pepersaus “Chateau Briand” 21,00
Rumsteak au poivre “Chateau Briand”   
Rumsteak hofmeester boter “Chateau Briand” 21,00
Rumsteak beurre maître d’hotel   
Rumsteak bearnaise “Chateau Briand” 21,50
Rumsteak bearnaise “Chateau Briand”   
Rumsteak provencaal “Chateau Briand” 21,50
Rumsteak provencal “Chateau Briand”  
Tussenribstuk “Belgische Wit-Blauw 1ste keus” 20,50
Entrecôte “Blanc-Bleu Belge premier choix”   
Rib-eye   “Belgische Wit-Blauw 1ste keus” 19,50
Rib-eye   “Blanc-bleu Belge premier choix”  
Côte à l’os voor 2 personen “Belgische Wit-Blauw 1ste keus”  59,50
met 1 saus naar keuze, salade mix en een fles “ Cahors “ malbec, merlot en tannat  
Côte à l’os pour 2 couverts “Blanc-Bleu Belge premier choix” avec une sauce au choix,  
salade mixte et une bouteille “ Cahors “ malbec, merlot et tannat  
Lamskroontje met groenten krans en aardappel kroketten 23,50
Couronne d’agneau bouquetière et croquettes de pommes de terre  

Voor de kleinste - Pour les plus petite 

Balletjes in tomatensaus en frietjes 9,50
Boullette au sauce de tomate et des frites   
Hamburger met appelmoes en frietjes 10,50
Hamburger avec compôte de pommes et des frites   
Kindermossel 15,00
Moule d’ enfants  
Kipnuggets met appelmoes en frietjes 9,00
Nuggets de poulet avec compôte de pommes et des frites