Reserveer online

Menukaart

Voorgerechten - Entrées

  • Authentieke Oostendse vissoep met toast, rouille en kaas

    Soupe de poisson authentique Ostendaise avec sa garniture

  • Gerookte Noorse zalm met peterselie en toast

    Saumon norvégien fumé avec persil et toast

  • Fijne parmaham met zongerijpte meloen en porto

    Jambon de parme avec melon mûri au soleil et porto

  • “Graved lax” Gemarineerde rauwe zalm met mosterd-dille saus

    “Graved lax” Saumon mariné à la sauce moutarde à l’aneth

  • Verse soep van de dag

    Potage du jour frais

  • Kaaskroketten met garnituur

    Fondue de parmesan avec garnitures

  • Garnaalkroketten van Noordzee grijze garnalen met gefrituurd zeewier en citroen

    Croquettes de crevettes grises de la mer du Nord et alguse frits, citron

  • Gegratineerde Sint-Jacobs nootjes in witte wijnsaus

    Coquilles St.-Jacques gratinées sauce vin blanc

Vis - Poissons

  • Gebakken noordzeetong met verse frieten

    Sole meunière avec frites fraîches

  • Zacht gegaarde roggevleugel met blanke boter, kappertjes en krielaardappelen

    Aile de raie pochée au beurre, câpres et pommes de terre grenailles

  • Op het vel gebakken IJslandse kabeljauwfilet met tartaar en een fris slaatje met verse frieten

    Filet de cabillaud Islandais avec tartare et salade et frites fraîches

  • Kabeljauw “op Oostendse wijze”

    Cabillaud à “l’Ostendaise“

  • Noorse zalmfilet à la plancha met een fris slaatje bearnaise (winterperiode) - citroen mousseline (zomerperiode)

    Filet de saumon Norvégien à la plancha et salade bearnaise (période d’hiver) - mousseline au citron (période été)

  • Gegratineerd Oostends vispannetje

    Gratin de poissons à l’Ostendaise

Schaal- en schelpdieren - Crustacés et Coquillages

  • Zeeuwse mosselen 1,100 kg geserveerd met verse frieten, mosselsaus en verse mayonaise

    Moules de Zélande 1,100 kg avec frites fraîches, sauce aux moules et mayonnaise fraîche

  • Mosselen natuur

    Moules natures

  • Mosselen witte wijn

    Moules au vin blanc

  • Mosselen Provencaal

    Moules provençales

  • Mosselen van het huis (curry-room-look-witte wijn)

    Moules maison (curry-crème-ail-vin blanc)

  • Tomaat met grijze garnalen met verse frieten

    Tomates crevettes et frites fraîches

Pasta - Pâtes

  • Tagliatelle met verse zalm

    Tagliatelle au saumon frais

Salades

Onze salades worden geserveerd met frietjes
Nos salades sont servis avec des frites
  • Salade van Sint-Jacobsnootjes en scampi met vinaigrette

    Salade de coquilles St.-Jacques et scampis et sa vinaigrette

  • Salade l’Apéro (gerookte zalm-grijze garnalen-gamba)

    Salade l’Apéro (saumon fumé-crevette grises-gamba)

Vlees - Viande

  • Côte à l’os voor 2 personen “Blonde d’Aquitaine”
    ± 800gr. (zonder been) met 1 saus naar keuze, salade mix, verse frieten en een fles “Quinta Dos Termos - rood”

    Côte à l’os pour 2 couverts “Blonde d’Aquitaine” (sans os) avec une sauce au choix, salade mixte, frites fraîches et une bouteille “Quinta Dos Termos - rouge”

  • Rib-eye 350gr. “Belgische Wit-Blauw” verse frieten en een fris slaatje

    Faux filet 350gr. “Blanc-bleu Belge” frites fraîches et salade mixte

  • Steak tartaar met verse frieten en een fris slaatje

    Filet américain avec frites fraîches et salade mixte

  • Tussenribstuk 350gr. “Belgische Wit-Blauw ” verse frieten en een fris slaatje

    Entrecôte 350gr. “Blanc-Bleu Belge” frites fraîches et salade mixte

  • Rumsteak bio natuurvlees 250gr. met verse frieten en fris slaatje

    Rumsteak viande naturelle bio 250gr. avec frites fraîches et salade mixte

Desserts

  • Dame Blanche (warme chocolade saus)

    Dame Blanche (sauce chocolat chaud)

  • Tiramisu

    Tiramisu

  • Chocolade mousse

    Mousse au chocolat

  • Crème brûlée

    Crème brûlée

  • Irish Coffee

    Irish Coffee

Wat zeggen klanten over l’Apéro?